Olje

bæærnt
05.07.2019 kl 09:19 6939

Tror neppe de krangler, men partene har åpenbart motstridende interesser om hva som bør skje. Og når. Når man sammenligner IOX med f.eks Parex og Geopark - basert på tilgjengelig statistikk om produksjon - så bør det ringe i noen bjeller rundt omkring. Både hos trofaste og troløse. Det må være lov å spørre om det er noe med potensialet i LLA-47 som vi enda ikke har fått vite noe om. Kom f.eks de store vannmengdene fra C5 som en overraskelse, og har dette stor betydning for veien videre ? Er det derfor fokus nå er rettet mot Malevo og en ny formasjon som kan være helt avgjørende for hvordan verdier kan regnes hjem ?

Begge nevnte aktører har sikkert brukt vesentlige beløp på CAPEX, men når man øker prod med opp mot 10.000 bopd (Geopark 11.379) i løpet av ett år, så kan man jo undre seg over hvorfor IOX finner det nødvendig å vente og samtidig erverve nye lisenser i Argentina. Vedtak om emisjon har stått åpent og ubrukt i lang tid.
Redigert 05.07.2019 kl 09:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.