NEL og grønne aksjer

oljen
09.07.2019 kl 10:19 1631

Sist gang NEL falt, for ca en måned siden, var fokus ikke bare på eksplosjonen, men også på at det er utrolig mye forventninger om suksess som er innbakt i dagens kursnivå. Det er det i dag også. Selskapet tjener ikke penger, og man håper og tror at selskapet vil innfri. Kursen kan gå en stund på slike forventninger, men så faller luften ut av ballongen, slik som nå. Jeg liker NEL, men er enig med de som skriver her at man bør være forsiktig nå. Tar heller ikke i aksjen før vi er nede på 4-tallet igjen, kanskje vi endog skal ned mot 3,50. Før det snur, hvis det snur. Så får alle vurdere hva de har råd til å sitte gjennom.

En tanke: Er det sikkert at NEL skal tilbake til disse nivåer rundt 7 kroner igjen, noengang? Uten sammenlikning forøvrig: REC skulle til himmels, men kursen falt fra ca 300 kr pr aksje til under 50 øre i dag. Og står på konkursens rand. NEL har en god teknologi, men er verden klar for NEL? Eller kanskje heller en fremtidig kinesisk kopi av NEL? Jeg bare spør.
Redigert 09.07.2019 kl 10:22

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.