Farma

annette
ABT 19.04.2018 kl 14:32 7604

9/04-2018 14:29:36: (ABT.OAX) Aqua Bio Technology har signert distribusjonsavtale med ny partner i Midtøsten
Aqua Bio Technology ASA (ABT) har signert en avtale med selskapet Al Hafez Trading Est. (Al Hafez) som gir Al Hafez eksklusiv rett til distribusjon av ABTs hudpleieserie Moana Skincare i Kuwait. Avtalen gjelder syv produkter, med mulighet for å utvide til flere produkter og flere markeder i regionen.

Avtalen innebærer eksklusiv rett til å markedsføre, distribuere og selge de aktuelle produktene til forbrukere og profesjonelle brukere, samt andre utsalgssteder, hudpleieklinikker mm som Al Hafez i samarbeid med ABT mener best vil kunne presentere produktene til forbrukere.

I første omgang gjelder avtalen for 2,5 år, med rett til forlengelse hvis samarbeidet innfrir felles forventninger.

-Kuwait er et spennende marked i en attraktiv region, og vi er svært fornøyde med å ha fått på plass en lokal og dyktig samarbeidspartner i Al Hafez. Denne avtalen, og pågående prosesser, viser at våre hudpleieserier Moana og Cuvget har et godt potensiale både i Europa og i andre deler av verden, sier Arvid Lindberg, administrerende direktør i Aqua Bio Technology ASA.

-Vi er stolte og begeistret over det nye partnerskapet med Aqua Bio Technology. Dette representerer en spennende mulighet til å bringe et teknologidrevet produkt inn i det kosmetiske markedet i Kuwait for å møte økende etterspørsel av innovative produkter av høy kvalitet. Vi håper dette vil utgjøre kjernen i et fruktbart langsiktig partnerskap og videre samarbeid, sier Mr. Habib Behbehani i Al Hafez Trading Est.

Om Aqua Bio Technology ASA

Aqua Bio Technology (ABT) har lansert flere kosmetiske ingredienser som benyttes i hudpleieprodukter globalt. Hudpleie er det raskest voksende segmentet innen kosmetikkindustrien, og hvor ABTs ingredienser har fått fotfeste. Utover ingredienser kommersialiserer ABT også nye teknologier/konsumentprodukter innen hudpleie gjennom inn-lisensieringsavtaler med samarbeidspartnere. Aqua Bio Technology er notert på Oslo Axess.

Om Al Hafez Trading Est

Al Hafez Trading Establishment er et familie-eiet og -drevet farmasøytisk distribusjonsselskap grunnlagt i 1973 i Kuwait med en omfattende produktportefølje. Selskapet har gode distribusjonskanaler og et godt omdømme. Al Hafez følger kvalitetsstandarder for ISO 9001: 2008 og Good Distribution Practice (BNP).

Al Hafez distribuerer en rekke nøye utvalgte og anerkjente multinasjonale samt regionale produkter. Vi søker å styrke vår profil for å møte forventninger og etterspørsel i Kuwait ved å etablere et langsiktig partnerskap med pålitelige partnere. Vår visjon er å opprettholde vår posisjon som et av de ledende distribusjonsselskapene innen vår kategori i Kuwait.

For nærmere informasjon, kontakt adm. direktør Arvid Lindberg, telefon +47 9824 5410.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.