Offshore

Octagon
20.04.2018 kl 09:02 9016

Gjennomsnittlige døgnrater for PSV fortsetter å øke som forventet nå som vi entrer høy sesongen og er som nevnt høyere enn på flere år.

Nå 7.985 GBP (87.736 kr). (kilde: westshore.no)

Ser også at Standard Princess er tildelt ny spot kontrakt for Stena Drilling i går.

Som forventet har samtlige supply aksjer også hatt pen kursøkning i den siste tiden, men hele sektoren har vært priset ned i "kjelleren" etter flere svake år.

Sterkt økt aktivitet offshore og stigende oljepriser nå gjør at markedet ser økt verdi i flåtene.

Dagens rater gir Standard høyere fortjeneste enn konkurrentene gitt deres langt lavere kostnader og vil slå ut i bunnlinje effekt tidligere. En sammenlikning her i presentasjonen fra Q4 rapporten. https://newsweb.oslobors.no/message/445256

"Luksusproblemet" er at Standard nå har solid med penger på bok og leter etter nye investeringsmuligheter, men at det kan bli mer utfordrende slik markedet er nå å kjøpe nyere større skip inntil 85% under byggekost som i fjor høst. De to siste heleide båter ble satt i drift i mars og er på kontrakt. Dette bør gi en forsterket positiv effekt spesielt på Q2 tallene.
Redigert 20.04.2018 kl 09:13

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.