Farma

Hallvar
PHO 20.04.2018 kl 09:44 22331

Leser det meste som skrives om Photocure på dette forumet og synes at alt for ofte så preges debatten av useriøse innlegg og dårlige sammenligninger. Personlig har jeg ikke lest meg opp på andre selskaper som NANO etc og skal derfor ikke late som om at PHO er bedre eller dårligere. Jeg har imidlertid analysert PHO ganske grundig og i likhet med focuss, så har jeg problemer med å se hva som skal stoppe en eventyrlig vekst.
Det eneste store hinderet jeg ser er at en hadde løst "kreftsykdommen" for alltid. Da vil ikke Cysview ha livets rett. Men det hadde nå vært fantastisk uansett :)
I mine analyser vil det være en kraftig oppgang i salg i løpet av 2018. Opprinnelig trodde jeg at andre halvår skulle være tiden for positiv EBIT, men etter et raskt søk på de hospitalene som har Blue light lyskilden har jeg innsett at dette reklameres med på en mye mer positiv måte en vi kunne håpe på.
Jeg lurer derfor på om vi allerede i Q1 vil se en positiv EBIT. For å skape en positiv EBIT må de sykehusene som har Blue light bare bruke det 1 gang per dag på arbeidsdagene i Q1. Høres ikke urimelig ut for noe som annonseres som det helt store innenfor blærekreft.
Det er imidlertid en ting jeg lurer på som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Hvor mange ganger til dagen kan en utnytte lyskilden når en organiserer timelistene på en god måte. Hva er potensialet for en lyskilde pr dag.
Hvis dere ikke vet hadde jeg håpt at noen kunne forhøre seg med Photocure ved en passende anledning. I mine analyser er det faktisk den største usikkerheten akkurat nå.
Jeg kan også røpe at mine analyser viser en kurs på ca 200 NOK ved utgangen av 2018. Da lkigger det inne en økning i lyskilder fra 104 til 120 og en økning fra 1 per dag til 1,75 analyser pr dag. Med tanke på den positive annonseringen fra dagens sykehus så vil jeg anta at "alle" sykehus ønsker å skaffe seg dette utstyret og at mitt estimat på lyskilder er for lavt.
Fint om noen også gir gode innspill på hvorfor dette ikke skal bli en suksess.
Redigert 21.01.2021 kl 07:26

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.