Farma

Londonmannen
11.07.2019 kl 11:25 2758

SmartInvest
"Me not understand?"

Ingen kunne sagt det bedre enn deg selv. Nei, du skjønner ingen ting. Pussig at du benytter det nicket du faktisk gjør. Men det får nå bli ditt problem.

Det er ingen som har hatt kursmål på kr 1900,- eller håpet på kr 1900,-. Focuss har laget et regnestykke som ut fra gitt faktorer viser kurspotensialet dersom BLCC tar 20% av blærekreftmarkedet i USA. Du kan selv benytte andre parametre og komme frem til helt andre tall. Det gjør ikke resultatet mer til et kursmål enn om focuss gjør beregningen. Det blir heller ikke noen kurs man håper på, selv om du benytter andre parametre. Det er kun en kalkulering basert på visse faktorer som viser et kurspotensialet. Fatter ikke at det kan være så inni granskauen vanskelig å skjønne. Etter moitt syn må man være utstyrt med overflødi ng ibenholdt mellom ørene for å ikke skønne forskjell på kursmål og kurspotensiale. Og såvidt meg bekjent så er du første til å snakke om kr 1900,- som et håp. Det får bli ditt problem.

Faktum er at man kan komme opp med helt andre og langt, langt større kurspotensiale dersom man øker markedsandelen til 50%. Og når Dan Schneider uttaler at ambisjonen er å gjøre BLC til SoC da mener jeg at det tilhører en markedsandel på minst 40-60%. Men begynner man å regne kurspotensiale med slike markedsandeler må man ha vannavkjølt kalkulator for ikke å få svimerker i kontorpulten.

Og merk deg, da snakker vi kun om salg av Cysview. Cevira er helt utenom en slik kalkyle. Tar du å blander denne inn i det så må du bygge på huset for å få takhøyde nok til kurven som viser kurspotensiale.

Men heldigvis lever vi i en fri verden og du trenger ikke ta inn over deg verken kalkyler eller at PHO er i ferd med å gjøre suksess i USA. Du kan bare lukke øynene og konsentrere deg om andre aksjer, så slipper du ihvertfall å bekymre deg for magesår.

Ha en fortreffelig fin og solfylt sommerdag! I dag flommer solen over Bergen by og det er kamp på Brann stadion!!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.