Offshore

PimJo
16.07.2019 kl 16:10 4477

Sutring... kan hende noen ser det slik. Det popper stadig opp nye nick, som maner til langsiktighet og har angivelig tro på ledelsen. Så tar det noen uker, så er de ute på SL eller ikke gidder mer.
Tro på ledelsen... det er bare å se grafen siste halve året, eller når som helst. Selskapet har stupt på børsen, et uttrykk for manglende tillit. Det hele toppet seg når de atter en gang kjørte emisjon (BOA båtene).
Faktum er at de bløffet på plass emisjonen med en virkelighetsbeskrivelse av markedet som ikke stemmer. Det ble takket nei til kontrakter, var den angivelige markedssituasjonen. Etter hvert som folk blir urolige, så drar de frem "utbytte i 2020" som trumfkortet.
Utbytte betinger faktisk kontrakter på båtene.
Man kan ha forståelse for at man ikke klarer 100% utnyttelse av båtene, men uroen er knyttet til at det nesten ikke har kommet kontrakter for Q3 og INGEN for Q4.
Minner om Q4-18 så hadde de allerede nesten 100% Q1-19 og 50% av Q2-19 (de klarte faktisk ikke fylle mer av Q2 etter det).
Det handler i grunn ikke om å syte,men en det faktum at det er en stadig økende uro over en situasjon som avviker alvorlig fra det selskapets ledelse faktisk har guidet.
Skulle noen fortsatt være i tvil, selskapets ledelse/styret, sitter der for å generere avkastning på investert kapital. Når det eneste de evner, er å skape mistillit og fullstendig grusing av kursen, så gjør de ikke jobben sin. For å illustrere.... før emisjonen var kursen mellom 1,5 - 1,6.
Redigert 16.07.2019 kl 16:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.