Olje

bæærnt
18.07.2019 kl 12:00 2712

Opplysninger om LLA-29 og LLA- 30 har jeg hentet inn fra Parex. Trenger ikke IR hos IOX for å bekrefte det. Når det gjelder LLA-29 så er det "formidlende" omstendigheter som kan forklare hvorfor Parex foreløpig ikke vil bruke ressurser. Jeg antar dessuten at Parex er i en helt annen forhandlingsposisjon enn IOX ovenfor ANH siden selskapet har interesser i flere lisenser. Så selv om det høres merkelig ut at selskapet lar en lisens med gjenværende forpliktelser på MUSD 16,8 stå urørt, så gjøres antakelig ikke det uten at man kommer frem til en avtale med ANH om hel/eller delvis overføring. I det minste med et håp om at det er mulig.

Det er ingen grunn til å bli hårsår av fakta. I det minste ikke fakta som man uten alt for store anstrengelser kan bekrefte på egen hånd. Når det gjelder rykter om Malevo og boring av flere brønner med egen rigg, så er det nettopp det. Det er vel ingen tvil om at IOX vil/må gjøre noe. Det er tross alt investert store verdier i lisensen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.