Olje

Odi.1
18.07.2019 kl 12:08 799

Flågotjuvfiskaren :

"Dette er enda et forsøk fra din side på å latterliggjøre klimaforskningen. Det er bare det at du bommer og bommer. Du bør undersøke litt på forhånd før du kommer med påstander som er reinspikka tøv. Norsk polarvirksomhet bør vi være stolte av og jeg trodde de aller fleste visste dette. Dette er ikke første gang du viser at din "kunnskap" står til stryk. "

Hva med 70 Italienske forskere og flere tusen forskere , verden over, som er ikke er enige i at dette er "menneskeskapt"
Stort sett alle er enige at klima er i endring, noe det har vert siden BIG BANG , Antifa som er meget preget av ,og er blitt avhengige av NARKOTIKA , jobber i skoleverket , kommet seg inn i FN, EU og andre internasjonale organisasjoner , ene og alene for at de er arbeidsskye og har en visjon om at hele verden skal bli sosialistiske / kommunistiske brikker i en Global verden uten grenser, eller egne myndigheter med lover ,og rettssystemer.
De få ( se : lønninger og ordninger , representantene i EU har "fixsa" seg , ) som har kommet seg inn i disse ekstremist systemene , kaster regningen over på menig mann, verden over .

les gjerne :
Flybruken til Statlige , fylke og kommuneansatte i Norge
Økning av flybruken 2018 fra Norske Politikere
Flybruken til FN MiljøAGENTEN SOLHEIM ( SV )


Miljøfanatikerene har kun en agenda!


Det ville tatt under ett år fra vesten å ryddet opp i 10 steder på kloden som utgjør over 90 % av søppel og plastikk i Havene
https://forskning.no/forurensning-hav-og-fiske-havforskning/90-prosent-av-all-plast-som-renner-ut-i-havet-kommer-fra-10-elver/259405


ABSOLUTT 0 HANDLING SKJER , FRA NOEN SOM HELST .

( Dog er det mye foto, og videoer , som blir sent på kryss og tvers , verden over , slik at dem kan vise på dette, en del av Hjernevasken på alle disse små barna )
Redigert 18.07.2019 kl 13:37

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.