Finans

Kitchen
18.07.2019 kl 20:04 1340

Virker som det ikke er noe gulv i kursutviklingen på noen av forbruksbankene. Men jeg håper og tror at nedsiden ikke kan være så stor nå og at oppsiden er desto større. Vi vet ikke når det kommer nyheter om den irske banken eller om en mulig utflagging, kanskje allerede på Q2 som er 14 august? Det vil kunne drive kursen.
Men uavhengig av kursutvikling så tjener nofi fortsatt penger som gress, det er betryggende. Fra neste år av er pengebingen så full at Matmons endelig vil få utbetalt det etterlengtede utbyttet, så da kan han reinvestere nofi-utbytte i XO konjakk. Leste nylig en ny analyse fra ABG der de estimerte en samlet EPS på 28kr for årene 2019-2021, og at 12 kr av dette betales som utbytte. Resten reinvesterer banken i lønnsom vekst. Pareto opererer med tilsvarende tall på 31kr. Men uansett, 28kr på tre år, det er nært halvparten av hva du betalte pr aksje idag, det høres ut som god butikk for meg.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.