Farma

Londonmannen
19.07.2019 kl 10:30 1071

Nå er det vel enkelte av dere som allerede synes å ha inntatt et standpunkt til DS og det han har oppnådd. Noe jeg finner en smule pussig da det er uttalt fra ledelsen at det tar minimum 6 måneder, men mer normalt 12 måneder fra en salgsprosess starter til man får levert et scope. Dersom man ikke mener at ledelsen er en gjeng med løgnere og bedragere, og an aksepterer den fremstillingen, så kan man tidligst merke noe til DS sine grep på salgssiden i Q2, men trolig ikke før på Q3 og helst på Q4 resultatene.

Men der er andre områder der vi allerede ser tegn etter hans innsats, og de er så langt positive. Det er blant annet sendt ut langt flere børsmeldinger i 1H 2019 enn det som vi fikk med den tidligere ledelsen. Det er også inngått en meget god avtale med et kinesisk firma hva angår Cevira. Dette var noe av det han lovte da han inntok stolen.

Flere av oss var negative til at guidingen ikke ble oppdatert på Q3 18 presentasjonen og enda flere etter Q4 18 presentasjonen. Men det sier seg selv at dersom man skal ha noe håndfast å guide på så forutsetter det at de elementene som kan og vil påvirke et fremtidig resultat er på plass. Som det ble opplyst av DS i innledning på Q4 18 så hadde KS hatt problemer med flexiscopene frem til månedskiftet feb/mar 2019. Følgelig hadde ledelsen svært litye data på hvordan flexiscopene ville selge i markedet. Guidingen for 2020 er derfor blitt opprettholdt, til manges store frustrasjon.
Men en guiding er en guiding og ikke en eksakt fasitsvar hvordan det blir.

På Q2 19 vil vi for første gang få en indikasjon på hvordan flexiscopene er tatt imot i markedet. Her er det ekstremt vanskelig å forutsi hva som kommer all den tid at eventuelle flexiscope levert til sykehus som allerede har erfaring med bruk av BLC teknologien gjennom rigide scope, ikke blir regidstrert på cysview.com. Så her kan det ha vært store leveranser uten at vi i markedet har kunne registrere det.

Et annet moment som ledelsen arbeider med er å få opp brukerfrekvensen på scope som allerede er operative. Her vet vi at der ligger et svært stort ubrukt potensiale. Også på denne fronten vil vi kunne oppleve svært positive nyheter.

Det som taler mot revolusjonerende merbruk av scopene er at PHO sin ledelse burde kommet ut med en positiv profitwarning dersom resultatene skulle bli langt bedre enn det markedet kan beregne seg til ut fra foreliggende data. Det har så langt ikke skjedd. Men markedet vet såpass at selskapet opplever akselererende vekst, så markedet kan ikke bli overrasket dersom selskapet leverer resultater som bekrefter at den akselererende veksten har vært intakt gjennom Q2 19.

Men som sagt, jeg mener vi ikke kan dømme DS sin innsats etter kun fire kvartalspresentasjone, der han har satt i sjefsstolen gjennom tre av dem. Men vi bør kunne se at "tankSkipet" er begynt å få opp farten og er begynt å dreie mot ny kurs. Men la nå mannen få et år på seg før man kommer med sine bombastiske konklusjoner. Det er beklagelig at enkelte her på forumet allerede i løpet av vinteren/våren 2019 kom med sine konklusjoner. Konklusjoner som må være basert på sviktende grunnlag, for å si det mildt.

PHO opplever akselererende vekst og den forventer jeg blir bekreftet på Q2 19.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.