Industri

AntonBerg
27.04.2018 kl 09:16 7216

Nå skal da Tore få i gang to reaktorer ved Moses Lake med FBR-B.
Og et eventuelt salg av Butte er stadig overhengde.
Får man inn noen flere investorer kan man redusere gjeld og sikre 34 % i Kina.

Det er på det rene at norske aksjonærer i REC ikke har viljen og evnen til å ivareta selskapets interesser og er for dårlige eiere. Man er mer opptatt av å trade enn å bygge verdier.

..........................................

Det er en grunn til at vi har REC-tråder. Det er fordi vi for mange mange mange år siden fant ut at norske analytikere og media ikke hadde kvalifiksjoner til å gi oss et lavterskeltilbud av informasjon. Så vi gjør heller jobben selv.

.......................................

I London kan REC både ha samtaler med aktører som kan stille opp med cash eller finne kjøpere til assets. Det er selvfølgelig en trussel mot eksisterende tradere og aksjonærer som i dag bytter aksjer seg i mellom til bare 1,40.

Om JUM trekker tilbake sin TRS i dag, så ser vi at "lenge leve innsideinformasjon" gjelder for de innvidde. Topp 20 eier da mer på mandag.


..............................

Det sier sitt når Tore Torvund omtaler det norske markedet på den måten. Det er ikke akkurat en god karakter. Nei, få REC notert i USA i steden og kursen hadde hoppet kraftig opp på en nynotering 6 måneder etter en denotering på OSE.
Redigert 20.01.2021 kl 22:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.