Eiendom

Oliver Stonheg
21.07.2019 kl 09:26 1843

I Norge har vi alt, men det også alt vi har.

Fordelen ved å bo her oppi iskanten for oss selv, det er at verden egentlig ikke vet hvor stor vi er. Glem ikke at Fredsnasjonen Norge også var med i krigen. Les uttalelsen av Einstein og den tidligere presidenten i Uruguay, Julio María Sanguinetti.

Einstein viste ikke navnene på alle våpen i bruk under og etter den annen verdenskrig. Ikke den tredje heller, men han var helt sikker på hva de het etter den” fjerde” det var” stokker og stein”, men da hadde ingen fortalt han om lille glupe Norge: For allerede i god tid før den annen verdenskrig tok til var Norge i en slik elendig forfatning, og det på «alle» områder. Han har helt rett somalieren ikke helt stødig i norsk, pekte på sitt eget hode og sa, vi må da bruke ræven. Og det er hva Norge var med i og brukte under krigen, og nå i EU med EØS.

Den tidligere presidenten i Uruguay, Julio María Sanguinetti delt (i spøk) verden inn 4: Først de utvikla, så de underutvikla, dernest Japan, som ingen forstår kan være et utvikla land, og til slutt Argentina, som ingen forstår kan være underutvikla. Norge viste han heldigvis ikke noe om, og det er nettopp hva som er redningen for oss alle her oppi i iskanten med kongeriket vårt.

For hva var det de lo de godt og grundig av, selv under ekvator, når Jens mann som «arbeidsmann» her fra Apeland var i Australia, og fortalte at olje rikdommen skulle fordeles/omregnes via «skatter og avgifter» er det rart de knakk sammen i latter:-)) Selv der nede viste de at penger, kan trykkes gjeldfrie. «Når vi pumper opp en tønne olje» eller dyrker fram en sekk poteter, så skylder man ikke dette ned i bakken igjen med renters rente?

http://mittnord-norge.origo.no/-/bulletin/show/819631_hva-skjer-med-det-norske-oljefondet?ref=checkpoint
http://www.na24.no/m/?articleId=3632530
http://e24.no/naeringsliv/oljefondet-bytter-bank/22954263
Redigert 21.07.2019 kl 09:27

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.