Industri

AntonBerg
30.04.2018 kl 21:03 5720

JUM her da finansielt sett blant landets 50 smarteste mennesker... tar vi vekk alle med formuer de har primært arvet, så er det få smarte milliardærer i Norge.

Det er naivt å idiotforklare og latterliggjøre JUM. Han er den mest utspekulerte og kyniske spilleren av alle her. Grådig er han også selv om han ser ut som en gosselig bestefar med stor smil... smilet kommer av at han er svært fornøyd med alle de pengene han har loppet fra andre og alle de prosjekt han har gjennomført som ingen andre trodde på og som han tjente penger på.

JUM er for fornybar energi det John Fredriksen var for tankrederi under Gulf-krigene med stjeling av olje og sende skip inn i krigssone med gamle holker. Folk blir rike på å ta en risiko ingen andre er villig til å ta.

Når alle her er negative til REC og anser det som "risiko" så bestrider dere og konkurrerer med en av landets smarteste og rikeste milliardærer om hvem som trekker det lengste strået. Det er ulogisk å tro at man f.eks. som daytrader kan mye om selskapet og er smartere enn JUM.

JUM sin langsiktige ambisjon i REC er å eie 33,33 %.
Det har jeg sagt siden JUM først kom inn i aksjen med noen få prosent.
Historien om hvordan JUM ble storaksjonær i REC hang nøye sammen med en aggressiv JUM som terroriserte daværende aksjonærer med kjøp og salg som dumpet kursen nedover. JUM var en av dem som systematisk kjørte kursen nedover. Og når den kom på bunn klatret han fra noen få prosent til 25 %.

.....................................................

Vi ser at JUM-aksjene ikke har trigget noen melding. Som nevnt forelå det en melding fra før med forfallsdato. Som nevnt over trenger man ikke en "kvittering" på tilbakelevering. Det er ikke kommet noen ny avtale som erstatter den gamle og vi så transaksjonen gå igjennom i dag tidlig.

Jeg er spent på hvordan aksjonærutskriften neste mandag vil se ut og hvordan aktivitet det kan bli frem til da, når noen aktører ligger under radaren.
Redigert 20.01.2021 kl 19:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.