Industri

AntonBerg
01.05.2018 kl 19:21 5157

Om JUM selger seg ut av REC vil mest sannsynlig hele eller deler av REC bli solgt med det. JUM har allerede solgt REC Solar som han tjente godt med penger på. Han kan selge REC Silicon samlet. Om han skal selge noe i dag ville han neppe få en kurs han er fornøyd med for hele selskapet med den historikken aksjen har teknisk på OSE nå. Men han kan gjøre mange grep for å raskt snu det opp noen milliarder. Han kan splitte opp selskapet og lage nye IPO. Han kan da selskapet av børs, reorganisere og refinansiere, og så lage en ny IPO etc.

Markedet viser i dag at man ikke har lært noe som helst av salget av REC Solar. Vi ser at impulsivitet og kortsiktighet handler om mikrogevinster i daytrading basert på øretrilling. Verken mer eller mindre. Og det er for få sulte ulver på OSE som undersøker de underliggende verdiene og grådig forsyner seg. Det er fordi de fleste på OSE i dag er spesialisert på daytrading og kortsiktighet og tekniske vurderinger av aksjer. Det er ingen igjen til å foreta en fundamental vurdering.
Redigert 20.01.2021 kl 19:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.