Olje

Badabing!
02.05.2018 kl 12:55 8293

På MB har vi en CPR med verdsettelse langt over dagens kurs. Her kan vi altså regne så mye vi vil uten at det gir utslag på kursen. Hvorfor? Manglende tillit, manglende betaling, utsettelser, illikvid aksje, m.fl.

Når det gjelder Tembo har WRL på sedvanlig vis vært sparsommelige med informasjon (noe som forhåpentligvis endres med ny CEO). Ingen CPR, kun et internt P50 estimat på 1.7 TCF. Det går allikevel an å regne seg frem til noen tall basert på dette.

Vi har ingen garantier for at avtalen blir bra, helt sant. Men hvor dårlig avtale tror du WRL er villig til å akseptere? Farmer vi ned til 30% eierandel med 30% kostnadsandel ekskludert ENH sin andel er det hårreisende dårlig. Ingen selskap vil uten videre akseptere en slik avtale.

Hvis WRL går videre uten partner snakker vi 100% utvanning av aksjer, 100% risiko. Tror du virkelig at WRL får gjennomslag for noe slikt på en GF?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.