Farma

Noni
29.07.2019 kl 11:28 548

Hallo i luken, slutt å vær så bedrevitende. De fleste som begynner med stoff, begynner i det små, så er det slik at kroppen venner seg til forbruket, og svake sjeler som det finnes utallige av, føler at de vil ha mere. Det er ikke enkelt å slutte skjønner
du. Du må ha vilje og pågangmot, og kanskje hjelp til å slutte.
Hvorfor tror dere at det er så mange leger som ikke vil skrive ut resepter på canabis? Jo de vet hva det kan føre til, de har sett så mange gå nedenom av stoff, at de vet det, men suget etter stoff og komme bort fra dagliglivet som de er i, er større for disse pasientene.
Som regel må de som som er avhengig, ha hjelp, bo på en institusjon for å komme ut av det. Mens andre gir blaffen, går over til farligere stoffer og ender i en kiste. Stoltenberg`s søster var en av dem som fikk utskrevet på resept, og var fra en resurssterk familie, men vi vet hvordan livet hennes endte. Det er bare ett av mange tusen eksempler. Slutt å komme med hånlige bemerkninger som jeg opplever her.
Jeg har sett ungdom komme i flokkevis på legekontoret, gjerne når vi skulle stenge, for å få resept.
Men en velger selv hvilke holdninger og moral en skal ha i livet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.