Olje

Rente
03.05.2018 kl 21:45 7285

I det lange løp vil aksjekursen gjenspeile selskapets inntjening og reelle verdi. Aksjekurser føler en dragning mot selskapets reelle verdi. Studerer man alle aksjekurser med historikk over en del år, vil man se at gjennomsnittskursen over mange år som en regel følger selskapets reelle verdi. Dette er nærmest en naturlov på lik linje med gravitasjon.

Men i det korte bilde kan avviket mellom kurs og virkelig verdi være betydelig, og dette kan vedvare i lang tid som WRL så demonstrativt har vist oss. Frykt og grådighet drar i hver sin retning. Og i WRL har avviket vart så lenge at mange som tenker kortsiktig har gått lei av å vente og forlatt skuta.

Men WRL fortsetter å gå fremover, stadig større gassmengder leveres til et land med stadig behov for bedre og sikrere energitilførsel, pengene strømmer inn i stadig større mengder, hovedkontoret flyttes og optimaliseres og selskapet bygges sten for sten.

WRL egner seg ikke for spekulanter, men for investorer. Investorer er ikke så opptatt av hva kursen er neste time, men hvordan selskapet utvikler seg de neste årene. Det er tallene fra WRL som er det essensielle, og disse går uavbrutt i rett retning. Aksjekursen vil uunngåelig før eller siden gjenspeile dette.
Redigert 03.05.2018 kl 22:48

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.