Olje

Rente
03.05.2018 kl 23:22 7042

Alt for mange kortsiktige spekulanter på børsen som klager og syter noe fryktelig her på forumet. Vi som faktisk er investorer, og som følger med og analyserer selskaper og tenker langsiktig er nok i stort mindretall. Mange som kaller seg investorer er nok i realiteten spekulanter og gamblere.

Fasiten er å finne på bunnlinja. Det er selskapets ledelsen, styre, og til en viss grad eierne selv som skaper bunnlinja gjennom å kontrollere selskapet og fatte kloke beslutninger. Gjør ledelsen de riktige tingene, vil dette også vises i resultatet. Og det er bunnlinja som over tid uomtvistelig styrer aksjekursen.

Så langt jeg har følgt med WRL kan jeg ikke forstå annet enn at WRL's ledelse tar gode beslutninger som bringer selskapet fremover. Dette gjenspeiles også i at tallene stadig forbedres. Ledelsen i WRL har også gitt nøkterne og ærlige rapporter. i hvert fall de siste årene om man ser bort fra tidligere litt for optimistiske prognoser. Men sånn sett har ledelsen lært og forbedret rapporteringen, og vi burde kunne stole på at ledelsen heretter er ærlig og aksjonærvennlig.

Og i forhold ytre omgivelser så opererer WRL i et marked i et relativt stabilt land som stadig etterspør mer gass. Alt taler derfor i WRL's fordel.
Redigert 03.05.2018 kl 23:25

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.