Olje

valdresbonden
06.05.2018 kl 17:09 3574

Enig med deg Safe.
Disse gutta du snakker om her sitter ikke å ser gjennom fingrene sine at selskapene de representerer pulveriseres. Regner med at det jobbes dag og natt nå med en ankebegjæring.
De har innvistert så mye i NOR caset, og jeg tar det som en selvfølge at nå kontaktes det som er av toppadvokater for å se på saken. Om det koster mye spiller ingen rolle. Det kan vel kalles utgifter til inntekts erværvelse. De samme advokatene som var inne å ga råd før AWilhelmsen, Kite Lake, og andre la ut hundretalls av millioner. De gjorde ikke det av tro, håp og kjærlighet. Men fordi de var rimelig sikre på utfallet.

Nå gires nok jobben med å få uttelling for det fremførbare underskuddet opp kraftig. Disse fondene har ikke all verdens tid, er ikke så sikker på at de ville vente helt til NOR ble ett oljeselskap igjen, så hvis de mot formodning ikke får igjen pengene sine gjennom rettsaken, kan du være sikker på at de skal ha de igjen gjennom det fremførbare underskuddet. Regner ikke med at det er noen kjære mor i kaffepausene i de selskapene der for tiden.

Redigert 06.05.2018 kl 18:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.