Gull og gruve

Sailor
06.05.2018 kl 18:50 4545

Kompetansen på utvikling av gruver, og spesielt rutil og granat, er det tynt med hos SLM/AMR.
Hermansen var bare administrativ direktør for kullgruvene på Svalbard, uten å ha gruvekompetanse. Viana-Rønningen er advokat og har bare sittet i NOM's styre for å være lyttepost for storaksjonær Dvergsten, som heller ikke har noe gruvekompetanse så vidt jeg kan se. Om Viana-Rønningen og Dvergsten nå ikke har røket uklare, så er nok Dvergsten også med på dette "attentatet".
Andre av investorene i SLM/AMR, bl.a. Øistein Tvenge, har heller ikke noen form for gruvekompetanse, det miljøet er kun opportunistiske gribber med kort horisont.

Man kan spørre seg om Tvenge og co har blitt med på dette for å skremme ned kursen på NOM. "Noen" har jo kjøpt alt det som er panikksolgt den siste uken. De omsatte volumene er kanskje ikke store nok til at "noen" har kommet i angrepsposisjon, men når kursen nå spretter i været er det "noen andre" som kan selge ut med en saftig gevinst på et par ukers raid.
Redigert 06.05.2018 kl 18:52

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.