Farma

Londonmannen
04.08.2019 kl 16:36 1311

Siste helgen før Q2 presentasjonen er i ferd med å ta slutt. Onsdag kommer fasit.

Det er ulike forventninger til hva som kommer. Ut fra kursutviklingen synes det som markedet er skeptisk og ikke har allverdens høye forventninger. Sikkert smart ettersom fallhøyden da blir mindre.

Samtidig blir overraskelsen desto større dersom selskapet skulle levere positivt. Og muligheten til at så skjer er ikke helt borte.

Q2 19 er rett nok andre kvartal med refusjonsordning for surveillance markedet, men det er samtidig første kvartal der KS kan levere flexiscope uten problemer. Hvordan dette vil slå ut i antall utplasserte flexiscope blir spennende.

I den grad det tar noe tid å få opp brukerfrekvensen på scopene, så vet vi at antall scope der brukerfrekvensen tar seg opp vil øke kvartal for kvartal. Nye AUA rettningslinjer samt vitenskapelige bevis på at sannsynligheten for tilbakefall er betydelig laver ved bruk av BLC, kan også hatt positiv innvirkning på brukerfrekvensen allerede i Q2 19.

I tillegg kan der komme utfyllende info om Ceviraavtalen.

Greit nok at markedet har lave forventninger til Q2, men her kan markedet få seg en overraskelse. Onsdag kommer fasit.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.