NEL og grønne aksjer

harris73
08.08.2019 kl 10:41 940

Investorene i Sship har hatt en flott reise hittil. Når den sank veldig for en tid siden hadde en eller flere sanket inn aksjer til shorting og var klar da muligheten kom. Foklaringen var at Sship nesten ikke hadde vært shortet og hadde steget veldig mye over tid(meglerhuset sin forklaring). Men jeg ble ikke med på utlån av aksjer. Likevel klarte de å psyke ut veldig mange og få mange til å selge. Nå er sikkert disse aksjene kalt tilbake, og kursen kom også opp.

Sship kan fortsatt stige videre for den går på noen trender som ikke vil forsvinne så lett:
- ESG segmentet er lite og fond som investerer i etiske/grønne aksjer må velge det som er der, og presser opp aksjene videre.
- Cruisenæringen er under press for å bli mer miljøvennlig fra lokale/sentrale myndigheter, dermed økning i etterspørsel av Sships produkter.
- Teknologien kan overføres andre områder. Her er det uante muligheter. En ny Tomra aksje kan være Sship, bare vent å se fremover.
Redigert 08.08.2019 kl 10:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.