IKT

Troll_Leif
08.08.2019 kl 16:48 458

Trodde det var ulovlig og straffbart med manipulasjon av aksjekurs, men dette er faktisk manipulasjon av aksjekurs vi ser i Kitron, men ser ut som det meste er lovlig på OSE, vel å merke dersom det ikke er en privatperson som forsøker å lure en robot eller megler, den lille man i gata blir selvfølgelig straffet..

Ser ikke for meg oppkjøp per dags dato, men denne sterke oppbremsingen av kursoppgangen vi er vitne til, er det mye som tyder på at det styres i den retningen, og i mellomtiden plukkes det over lang tid, men kan gå ennå noen år til et oppkjøp skjer. Men dagens prising er tragisk, og meglerhusene som anbefaler kjøp og salg av aksjer avsølrer seg selv hva de egentlig driver med, og har lite med kunnskaper å gjøre, er man flink å svindle å bløffe andre, er man en god megler og analytiker, og en god maur for bl.annet Støle & Co.

Få en megler til å komme med et fornuftig svar hvorfor han mener NOD skal priser flere milliarder mer enn f.eks. Kitron som har langt mer avansert teknologi, langt som tjener penger, betaler utbytte, bedre kontrakter, høyere vekst, bedre inntjening egne fabrikker som de selv eier/leier, i motsetning til NOD som mangler alt dette, i tillegg til at NOD blir rikelig belønnet for å levere negative resultater, og er full i gjeld, og ikke betaler et øre i utbytte. Hva er logikken ? Han gjøken som stikker seg frem fra Dovregunbben forvaltning, som har fast "annonseplass" i Hegnar & Co, burde ha et fornuftig svar rundt dette, men disse gjøkene er kun ute for å berike seg selv, ved hjelp av både roboter og media, og dette har ingenting med gode kunnskaper og treffsikkerhet eller god teft å gjøre, det har med svindel og fanteri å gjøre.
Redigert 08.08.2019 kl 16:52

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.