Farma

Londonmannen
09.08.2019 kl 11:08 5752

Slik jeg ser det er det to vesentlige faktorer som vil stå for den berømmelige ketchupeffekten; for det første ligger det nå et betydelig uforløst potensiale i ubenyttet kapasitet i allerede utplasserte scope. Når nå flere og flere pasienter blir oppmerksomme på BLC vil bruken av BLC kunne stige mye i løpet av en kort tidsperiode. Dess lenger det tar før denne effekten slå inn, dess sterkere vil den bli når den først kommer.

For utplasseringen av nye scope fortsetter og i løpet av de kommende ukene vil effekten av økt salgsinnsats skylle inn over markedet og andelen flexiscope vil øke kraftig. Og når vi da vet at flexiscopene har 3-5 ganger så høy kapasitet som rigide scope, så vil også den uforløste kapasiteten ta seg kraftig opp, og øke størrelsen på den bebudede ketshupeffekten.

Joda, det er bare å lene seg tilbake og se høsten lyst i møte. Noen snakker om at vi nok en gang går mot mørketid. Det gjelder dog ikke PHO aksjonærene!
Redigert 21.01.2021 kl 04:10

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.