Transport

Frodon
10.08.2019 kl 16:32 4295

Imorgen er det 1 måned siden Q2 presentasjonen. Det er ikke akkurat første gang en JV avtale er nær ved å bli avsluttet

"På en pressekonferanse torsdag sier fungerende konsernsjef Geir Karlsen at en løsning for salg av mange fly til et «joint venture» kan være nært forestående.

– Det går stadig fremover, og vi har fortsatt dialog med den samme aktøren som tidligere. Vi forventer en avklaring rundt det i løpet av uker – ikke måneder, sier Karlsen"

https://www.dn.no/luftfart/norwegian/boeing/bjorn-kjos/parkerte-boeing-fly-rammer-men-norwegian-regner-med-a-selge-mange-fly/2-1-636076

-------------------

"Geir Karlsen om at de er i «fremskyndede samtaler» om å inngå et samarbeid der de oppretter et felleseid selskap med en annen aktør"

"Forhåpentligvis kan vi komme til markedet med mer nyheter om strukturen i transaksjonen innen nyttår, sa Karlsen til reportere på stedet"

"Karlsen skal videre ha sagt at samtidig som de er i samtaler med en aktør, så er det flere interesserte aktører"

https://e24.no/boers-og-finans/norwegian-air-shuttle/norwegian-haaper-aa-avklare-felles-flyeierskap-foer-nyttaar/24481187

--------------------

"Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos sier at et «joint venture» fortsatt «absolutt er på bordet» og at han håper på en løsning allerede i første kvartal"

https://www.dn.no/bors/norwegian/bjorn-kjos/bjorn-kjos-joint-venture-er-fortsatt-absolutt-pa-bordet/2-1-530105

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.