Olje

Fra Sidelinjen
11.08.2019 kl 12:40 1156

Ja, det har vi ikke hørt før Odi. Du gledet deg til både Q4 2018 og Q1 2019. Siden det har kursen halvert seg, men bra du ikke gir deg. Staten subsidierer aksjetap, så det blir jo ikke 0 ut av det.

Hvem er det som det siste året har klart å forutse kursutviklingen i MSEIS best av alle her på HO? Kall meg gjerne desperat og bruk hundrevis av smiletegn, likefullt kunne dere unngått en halvering av aksjeverdiene deres i MSEIS hadde dere vært tøffe nok til å ta tapene deres. Dette blir EMGS 2.0, og det betyr at ferden mot bunn bare så vidt er over halvveis ennå.

Hvis dere ikke skjønner at selskapet er i trøbbel når de må be om lempelser på coventants etter å ha solgt noder for over hundre millioner til kineserne så tror jeg dere skal holde dere unna aksjer. EBIT og EBITDA er to vidt forskjellige ting. Det er bestandig nederst linjen i regnskapene som teller, det hjelper ikke med positivt EBITDA hvis de ikke klarer å sitte igjen med pluss i nettoen.

Redigert 11.08.2019 kl 12:52

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.