Olje

11.05.2018 kl 12:12 7522

Sente,
Det stemmer at Milton på telefonkonferansen hevdet at bestilling først ville komme etter at demostasjonene er testet, i samme konferansen hevdet han dog at bestillinger vil komme i månedene framover, dobbel kommunikasjon.
Løkke hevder i Podden at første demostasjon blir satt opp i H2, mens nummer to blir satt opp i slutten av 2018 eller i starten på 2019. Dersom Nikola setter i verk plan som uttalt på Twitter, 28 stasjoner i 2019 og 100 i 2020 mener Løkke at både Nel og Nikola er presset så det holder på tid.

Derfor tror jeg som kommunisert et dusinvis ganger tidligere at Nikola sender bestilling om ikke lenge på x-antall av de første 28 stasjonene. Dette for å ha satt de i bestilling og Nel må prioritere ift. det. Dersom demostasjonene ikke leverer etter Miltons krav og standard står fortsatt Nikola fritt til å terminere siste bestilling. Det er egentlig utenkelig av flere årsaker. Tiden er for knapp for Milton å finne ny leverandør og Nel vil etter alle solemerker ikke feile.
Flere her inne begriper ikke at fabrikken i Herning er lagt opp til ved en 3 skifts ordning å kunne levere 300 ordinære fyllestasjoner pr. år. Dette er ikke snakk om ordinære stasjoner og heller ikke produksjonslinjene er laget for disse. Produksjonen må endres for å tilpasses Nikola sine mega stasjoner. Fabrikken er heller ikke bemannet for 3 skift, den går nå på et skift.
Skal Nel levere 128 stasjoner av denne størrelsen som er skissert i løpet av 2år nytter det ikke å komme drassende med en neste bestilling i 2019, tror dere må innse det.
Et annet viktig moment er det at begge parter har uttalt at detaljer gjenstår, da er det vel å anta at det vil skje noe om ikke lenge. Er jo en grunn for at Miltons team jobbet sammen med Nel en uke her forleden. Det var spekket til mega stasjonene.
Redigert 11.05.2018 kl 12:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.