Dagens tema

Londonmannen
12.08.2019 kl 09:31 518

Nok en gang fremstår Islam som offer for hvit aggresjon. Nok en gang kappes politikerne å slikke muslimene opp etter ryggen. Ja, i slik grad st det blir seriøst vurdert om det må lages en egen, separat stortingsmelding om islamofobi i det norske samfunnet.

Så da er det bare å vente på at det norske samfunnet gir muslimene enda en bit av vår kultur.

Hittil har de klart å fjerne svinekjøtt på flere aldershjem, fått anledning å etablere stadig større moskeer, fått rett til å bære hijab i Forsvaret, fått politikere til seriøst å foreslå fjerning av plaketter i bybildet som tilfeldigvis bærer navnet til en av profetene deres. I samme region har man sågar endret teksten på flere julesanger for å tekkes muslimene.

Dere er altså en ideologi som forvarer diskriminering av kvinner, som forfølger homofile, som tillater løgn så lenge det benyttes å lure frafalne og urene mennesker, som har som mål å innføre sharia lov, som støtter angrep på kristne samfunn i Midtøsten og i Asia.

Men Ola Dunk står med åpne armer og gjør knefall for en ideologi som har vist sitt sanne ansikt gjennom regimene i Iran, Irak, Libanon, Syria, Pakistan osv osv.

Det er som man undres på om norske politikere skjønner hva som er målsettingen til ideologien Islam. Tror de at muslimene noen sinne vil bli støttespillere for vårt sekulære samfunn der homofili er likestilt med hetrofili, der kvinner er likestilt med menn, der det er like naturlig med en kvinnelig som en mannlig sjef? Hva tror de egentlig ideologien Islam har som rettesnor og verdigrunnlag?

Ja, man kan jo undres over hvorfor norske politikere har en diamentralt forskjellig holdning til Islam og Nazisme. Hadde norske politikere vist samme underdanige holdning til nazismen ville de med rette blitt stemplet som landssvikere. Men Islam har de ingen problemer med. Forunderlig. Se over mot Sverige og lær hva som skjer når disse kreftene får fritt spillerom! Galskap satt i system, men norske politikere ligger ikke langt bak. Kun et parti tør ta tyren ved hornene!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.