Dagens tema

Londonmannen
12.08.2019 kl 10:36 500

Terror og angrep på personer skal ikke og må ikke aksepteres. Men jeg har ingen tro på at å fylle opp landet vårt med muslimer vil bidra til å redusere den trusselen.

Ikke glem at Europa har tatt imot og integrert person fra utsiden av Europa i flere tiår. Personer fra Chile, Vietnam, Kina, Korea, India og andre nasjoner. Personer som har integrert seg i Europa og sågar blitt assimilert i det europeiske fellesskapet. Men dette er personer som deler, eller har akseptert vårt verdigrunnlag, vårt menneskesyn og som har hatt et reelt ønske å bli del av det europeiske samfunn.

Hva med muslimene? Har noen forsøkt å bli sammen med, eller sågar ekte en muslimsk jente? Ikke. I så tilfelle kan jeg fortelle deg at det skjer ikke uten at du konverterer til Islam eller at jenten bryter med egen familie.

Muslimer ønsker ikke å bli del av vårt samfunn, men derimot påvirke vårt samfunn til å akseptere mer og mer av Islam. Og da oppstår problemene. Se hva som skjer i Sverige. Muslimene krever at Sverige skal tilpasse seg Islan, legge tilrette fir Islam og tillate Islam å bli en stadig sterkere maktfaktor i det svenske samfunnet. Et samfunn som har stått på barrikadene for seksuell frigjøring, kvinners rettigheter, homofile rettigheter osv. Hvordan passer dette sammen med Islam og en gruppe mennesker som ligger milevis tilbake for det svenske samfunnet? Dette resulterer til kulturkomfrontasjon som ender i vold og voldshandlinger.

Dersom ikke våre politikere evner å se hvilke utfordringer Europa generelt og Norden spesielt står ovenfor, så må de løfte hodet ut av sanden.

Det multikulturelle samfunnet er kommet for å bli. Men politikere harxet ansvar for å ivareta vår kultur og ikke gå på akkord med vårt verdigrunnlag. For dersom de gjør det vil folket våkne og ta opp kampen. Da blir der bråk og konfrontasjoner vi ikke ønsker.

Vi har i flere tiår kunnet leve med et politi som var ubevæpnet. Den tiden er det slutt på. Hvorfor? Jo, fordi vi har fått DT multikulturelt samfunn der terskelen forkonfrontasjoner er blitt langt lavere. Og i dag er det flere grupper som kommer fra kulturer der de ikke har respekt for myndighetene eller politiet og der våpen benyttes som et element i argumentasjonen.

Men selv om multikulturelle samfunn er blitt en mal, så må vi sørge for at vår egen kultur blir holdt i hevd. At rettigheter som kvinnnee, homofile, barn og ungdom tar for gitt ikke kommer under press. Dette er et politisk ansvar. Det krever politikere med ryggrad som tør slå ned på kriminelle uten at politiet må svare pressen på alle mulige dumme problemstillinger når de utfører sin samfunnsoppgave.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.