Farma

Herman*
NATTO 12.08.2019 kl 13:42 3254

Mine forventninger til Q2 er en topplinje på 35-38 mill, med et Ebidta på 3-5 mill. Like interessant er testresultater for den nye ingrediensen, samt noe mer guiding på hva de forventer av inntektsbidrag fra den nye ingrediensen fra Q1. Det er jo slik at hvis de opprettholder en vekst på K2 på 35% i 2020, så vil et bidrag på 20 millioner bidra til å dra veksten fra 35 til 49%. (Antar da en omsetning på 140 mill i 2019). Selv om de bare klarer 30% vekst på K2, vil 20 mill bidra til å løfte veksten til 44%. Dette er som kjent godt over vekstanslagene til Nordea. Videre er det slik at vi kan forvente oss ytterligere en ny ingrediens, antagelig mot slutten av 2020. Blir dette også en suksess, er det derfor muligheter for at veksten igjen kan krype over 50%. Dette vil snu helt opp ned på estimatene til Nordea, og vil vil etterhvert kunne få en solid reprising av selskapet. Natto sliter jo med tilliten, men den dagen markedet faktisk tror at de kan levere f eks 40% vekst i 10 år, vil vi nok se en kurs som skyter fart mot 40 kroner.

Ellers mener jeg å huske at da selskapet valgte å ikke holde en kapitalmarkedsdag i forbindelse med innlisensieringsavtalen/distribusjonsavtalen knyttet til den nye ingrediensen, ble det sagt at det fantes andre begivenheter i 2019 som kunne forsvare en kapitalmarkedsdag. Hva er dette, og får vi bekreftet at det blir en kapitalmarkedsdag i løpet av året?Herman

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.