Finans

Sector
12.08.2019 kl 22:28 1813

Ref Italia driften, limer inn melding fra i dag:
....
Axactor Italia stengte første halvår av 2019 med en omsetning på rundt 11,3 millioner euro, + 90% sammenlignet med første halvår 2018. Blant de vesentlige hendelsene i første halvår av 2019 skiller anskaffelsen av de resterende 10% i bankens besittelse seg ut System av den internasjonale Axactor SE Group, som nå fullstendig kontrollerer Axactor Italia.

De første seks månedene av 2019 så også valget om å komme inn i verktøyet og UtP-markedene. På verktøyfronten fikk Axactor Italia i mai et anbud med en nasjonal operatør i sektoren for styring av inkasso på vegne av tredjepart. På UtP-siden ble det opprettet et strategisk partnerskap for å lage et forslag om komplette løsninger i forvaltningen av sikrede og usikrede lån til de viktigste finansinstitusjonene i det italienske markedet.

"Vi er fornøyde med resultatene oppnådd i første halvår som bekrefter godheten til investeringene de siste månedene," kommenterer Antonio Cataneo, administrerende direktør i Axactor Italia. Vi fortsetter å jobbe hardt i et marked som gir gode muligheter til spesialiserte spillere med sterke spesifikke ferdigheter som Axactor. Spesielt fortsatte vi å styrke ferdighetene og tjenestene som tilbys takket være strategiske partnerskap og å rekruttere nye talenter og styrke lederteamet for å møte andre halvår og 2020 med enda mer ambisiøse vekstmål og vilje å gi liv til nye løsninger å tilby på markedet ".

Morselskapet Axactor Se lukket halvåret på 182 millioner euro, + 69%, for en Ebitda på 48 millioner.

https://www.aziendabanca.it/notizie/axactor-semestrale-2019

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.