Finans

Skipssjefen
13.08.2019 kl 16:42 1069

Haha, jeg er ikke inne i hode til Trump og Kinamannen. Slike nyheter kommer alltid, og ingen er forberedt. Det er slik børs er, og det kommer meldinger som går andre veien.

Jeg er ikke så opptatt av svingninger fra dag til dag. AXA er ned fra 24 kr i april til 17,40, og fra 20,60 i sommer til 16,30. Det er fullt og helt en fallende trend intakt i AXA!
OSE ble reddet av en enkeltnyhet, og kom seg over 834 igjen. Så får vi se hvor lenge det varer. Teknisk analyse på OSE tilsa 840-850 som et scenario før videre fall.

Fredriksen kjøper normalt 2 dager etter en annen, så får vi se om han bryter mønsteret å tar dag nr 3 i morra, eller om det blir ny tørkeperiode. I såfall kan det hende neste kjøp kommer nede ved 14-15 tallet.
Hvor hadde AXA vert uten støttekjøpene, trolig 10 kr i dag.

Håper mange benyttet anledningen fra "oven" om å selge seg ut på rekyler, og heller kjøpe på bunner. Det er først slik man tjener penger, ikke ved å sitte i fallende trend i AXA !

SS

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.