Dagens tema

polemiker
13.08.2019 kl 22:15 1515

Ja, det blir et problem og noe de nok har kalkulert med på forhånd. Nå har de gitt ut melding om at de forlater Libyas kyst og har satt kurs mot Europa. De krever nå at de europeiske landene skal følge folkeretten og tilby migrantene en trygg havn. Samtidig oppfordrer de nå folk til å donere penger til disse NGO'ene LUG og SOS Meditteranee. De er nå på kurs mot Malta eller ut vestover i Middelhavet.

Det har bare vært noen få gummibåter de siste månedene, men det eksploderte da Ocean Viking ankom området. Man må være rimelig naiv for å kunne påstå at dette har vært en tilfeldighet. Selv om det har vært noen påstander og spekulasjoner på at disse såkalte humanitære organisasjonene faktisk får betalt for å bedrive menneskesmugling og har et nært samarbeid med mafiaen på land, tror jeg nok at det primært er donasjoner og millionstøtte fra "rike onkler" som primært er deres inntektskilde.

At de rekrutterer naive godhetstyrranner som arbeider gratis i tillegg til skattefrihet, så er det nok en relativt lukerativ buisiness. Neppe tilfeldig at de registrerer sine hovedkontor i Europas eldste skatteparadis og med den beste banksekretessen, - Sveits.

De vet nok selv at de er på tynn is både med hensyn på folkeretten og internasjonal havrett. Nå begynner det politiske spillet og de vil bruke disse afrikanerne for alt det det er verdt. De vil spille på følelser, bruke media, redigerte og manipulrte bilder og video. De kunne valgt til å gå til de nærmeste nabolandene eller returnere til Libya og dermed reddet samtlige som har vært i "havsnød". Det kommer selvsagt ikke på tale, de er heller villig til å la titalls dø for å fronte sine politiske meninger.

Redigert 13.08.2019 kl 22:16

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.