Dagens tema

polemiker
14.08.2019 kl 00:49 535

Som forutsett er nå propagandakrigen nå i full gang. All MSM media er som kjent globalistiske sosialister, samme gjelder EU byråkrater og FN. NRK hiver seg villig på å refererer gladelig den svada de blir presentert fra disse PR avdelingene til disse NGO'ene.

- AKKURAT NÅ:Vi gjennomførte nettopp en kritisk redning. Bare minutter etter at vi hadde delt ut redningsvester gikk det hull på gummibåten. Flere mennesker havnet i sjøen. Nå er alle 105 trygt om bord på kan NRK videreformidle.

Nå er det ikke første gang at nettopp slike ting oppstår når alle vester er utdelt og de ligger 50 meter unna et redningsskip. Kan det være slik at smuglerne da tar frem kniven og skjærer opp en revne i gummibåten slik at de tilsynelatende havner i "havsnød". Nå var badetemperaturen relativ gunstig og nærmest havblikk, så veldig "kritisk" kunne det vel ikka ha vært på høylys dag.

SOS Meditteranee hevder også at de har vært ute i "dagesvis" og var dehydrerte. Hvordan kan det skje når de ikke engang hadde kommet mer enn noen få nautiske mil utenfor kysten? Disse LJUG legene påstår selv at de plukket dem opp 40 nautiske mil utenfor kysten, men i og med at de slo av transponderen, vet vi ikke dette. Om gummibåtene kjørte i 4 knop vil det tilsi 10 timer. Har du planer om å krysse middelhavet, tar man nok med seg litt mer enn en halvliter vann.

Ingenting av dette henger på greip, men NRK svelger alt rått og lar ingen kritiske røster eller "eksperter" slippe til. Når jeg, som en superamatør, med kun noen få timers avvik kan forutsi når neste ladning av "folk i havsnød" vil ankomme, bør det vel ringe en bjelle for noen og enhver. Ikke bare EN gang, men flere ganger.

Så vidt jeg kan se foreligger det ikke ETT bilde fra de 3-4 første "redningsaksjonene", KUN den siste og hvor man tydelig kan se at den ene flottøren på gummibåten var pungtert. Dette var siste tur, så de trang ikke den båten lengere. Smuglerne vil også bli med til Europa. På siden var det skrevet SAR med hvit skrift. Det står vel sikker for Smugling African Refugees vil jeg anta. Forøvrig det samme som står på Ocean Viking og er angitt som skipets formål.

Les reportasjen i NRK selv og legg merke til retorikken nå. Her har ting brått endret seg, og de sparer ikke på kruttet. "fengsling, utpressing, tortur, slavelignende forhold, mishandling, håndjern" osv. Etter bildene å dømme tar disse unge mennene det tilsynelatende med godt humør alikevel.
https://www.nrk.no/urix/_ocean-viking_-ber-europa-ta-imot-de-356-migrantene-om-bord-1.14658752

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.