Industri

Fred55
NAS 14.08.2019 kl 08:55 479

Innen den tid kunne en vente avklaringen rundt JV. Strengt tatt kan en alltid diskutere om det var en uke, eller innen uker det ble sagt. Det som er litt trist er at når de i ett marked der mange dømmer NAS ned der de innimellom får kritikk også av børsen for sine meldinger/ikke meldinger.
Legger en til emisjoner ikke emisjoner, MAX fly utfordringer, og generell endringer fra inntjening til vekst. Låne forfall og spekulasjoner om oppkjøp/salg.

Summen av alt dette gjør at en burde holdt tungen beint i munnen og spart seg for slike uttalelser. Vi har sett at NAS lenge holdt seg over 40 tallet. Etter hvert som tiden går og en ikke hører noe. Vel da får de skeptiske litt panikk og vil ut. Og små små ting som skal til for at den faller bratt nedover. Har falt mye de siste dagene og må opp 20 til 30 % bare for å komme der vi var 42 til 45 før tvilen begynte igjen.
Styrelederen sa i mai. Vi skal bruke sommeren etter den vil vi komme med svar ang emisjon/låneforfall/ JV /salg etc. Nå er vel sommeren over og om en strekker det langt kan en vel drøye det ett par uker til.
Kombinasjonen noen få uker fra den nye administrerende 11.07 og over sommeren fra styrelederen i mai. Vel med ingen info i det hele tatt, da er det jo faktisk ikke rart med fall som nå. Kombinert med at noen deler ramlet ned. Kan ikke si annet en at 2019 må ha vært ett forferdelig år for NAS sin konsernledelse og styre. En burde lært at noe info er bedre en ingen info og spesielt når ingen info kommer etter positive lovnader innen kort tid.:-)

Om JV er en god løsning er ikke sikkert i dagens marked. Mulig kan en emisjon faktisk være bedre, etterfulgt av en endring av aksjer der 3 blir til 1. Spørsmålet er jo hvor langt en skal strekke seg i en JV eller salg og risikere å miste fremtidig gevinster. NAS må jo påse at dagens aksjonerer ikke blir vannet ut og mister sine verdier. Samtidig må en passe på at ikke verdier blir solgt til "gi bort pris" i dagens marked er det ikke lett å vite hva som er det riktig på kort/lang sikt. Gjør veldig mye bra. Men har klart ett forbedringspunkt på informasjon.

For ordens skyld er fremdeles NAS aksjoner har sikret litt og så kjøpt litt så har fremdeles troen på at dette kan ende med en solid gevinst. Men kjenner litt mye på gambling følelsen og usikkerheten ..... Er alikevel overbevist om at innen utgangen av august så vet vi svaret. Lykke tilRapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.