Dagens tema

Brande_n
14.08.2019 kl 10:18 270

Muslimer har ikke som utgangspunkt "konspirasjoner om at jøder i all hemmlighet kontrollerer verden og å være uenig med Israels politikk overfor Palestinere" osv.

Konflikten er ideologisk begrunnet i religion, og Jødenes tilbakevendelse til Israel etter WW2 og Sovjetunionens fall i 1991. Flere jøder fortrenger arabere som kaller seg palestinere, med videre okkupasjon av nye landområder.

Nye generasjoner muslimer læres opp i jødehat i moskeer og hjemmefra. Muslimer har alltid bygget fiendebilder og tyr til aggresjon og konflikt, fordi dette er begrunnet i koranen. Hatet mot Jøder er altså ideologisk begrunnet og som hugget i stein. Og dette blir ikke muslimene kritisert for eller konfrontert med.

Faktum er at Jødene var i Palestina med flertall før i tida, og økende antisementisme gjør at flere jøder fra andre deler av verden velger å emigrere og bosette seg i Israel. Ved oppløsningen av Sovjetunionen valgte fks. 1 million Jøder å flytte til Israel. Ved økende muslimhets mot Jøder i Tyskland, vil antakelig flere velge å flytte til Israel, med okkupasjon av nye landområder som konsekvens.

Import av islamister til Europa fører ikke noe godt med seg på mange måter.

Redigert 14.08.2019 kl 10:27

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.