IKT og Tech

espeset
16.05.2018 kl 06:52 7456

Hva er det som feiler deg da petter :-))
Selge nå når CE ligger på en 4 plass på PC, en 2 plass på PS4 EN 7 plass på X-Box opp 7 plasser fra i går. Spillertallene synker? Jeg må le og burde kalle deg for en Løgner, men holder meg for god til det.
Du må jo sammenligne lik dag da det er stor variasjon på ulike dager ikke Søndag med onsdag det går ikke.
Forrige tirsdag var det, 28765 spillere denne tirsdagen altså i går var det 41478. Så det du sier er jo rett og slett en løgn. Eller i bestefall uvitenhet.
Så en liten ting til slutt, Du fikke med deg meldingen fra Funcom? Ikke De må nemmelig legge ut ytterligere 300 nye servere for å møte etterspørselen. 300Nye servere rommer 12-14000 spillere til. Skjønner du tegninga?
Ett lite hint til, Ark lå rundt 2 plassen en stund på PS4 akkurat som CE gjør nå. Men sank naturlig nok nedover listen etter en stund. , vet du hva de solgte på 2 mnd? 1 Mill kopier. Det blir i tillegg rapportert om flere butikker med tomme hyller på retail siden. BLA. annet var Amazon tomme. ikke liten sjappe det.
Så du er nok inne for en gedigen overraskelse når salgstallene kommer fra Funcom.
Redigert 21.01.2021 kl 07:39

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.