Shipping

Empire
16.08.2019 kl 10:21 1167

Har kjøpt ganske mye og hadde håpet på en dag eller to til med "Resesjon" smørt utover i media. Forsignalene til en eventuell resesjon er kanskje gitt, men den trenden startet for en stund siden og har ikke eskalert til krise i løpet av de to siste ukene, så jeg ser på dette mer som en teknisk/Twitter og ikke fundamental korreksjon. Det går litt saktere der ute og det vil kunne være viktig å ha et øye på om den trenden fortsetter inn i 2020, men det er vel ingen krise nå? Kanskje mer en tradingrange for resten av 2019? Noen store penger flyttes over i såkalte sikre havner f.eks amerikanske statsobligasjoner med lengre løpetid, men de forvalterne møter seg selv i døra i forhold til risk management og lavere renter(potensielt minus renter). Å hedge aksjer med obligasjoner er dermed en dårligere løsning enn det det en gang var. Hvor går så de pengene, er kanskje spørsmålet? Jeg tror det er mange som sitter på mye cash nå og leter etter en løsning på avkastningskravet. Forhåpentligvis kjøper de dyrere aksjer av oss i tiden fremover :)

Gikk glipp av 10% i drillen så langt i dag på melding om JV i går kveld. Litt surt å bomme med noen dager i en så lang fallende trend.
Redigert 16.08.2019 kl 10:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.