Shipping

Frodon
16.08.2019 kl 20:02 1307

Haha, nei, jeg er overhode ikke sikker på noe som helst i disse usikre tider, men hvis rater går opp slik alle tror, kan dette bli bra. Flex har steget fra fra september til oktober vanligvis, så får vi se om det slår inn i år også. Men det føles som rigg markedet har for mye stål og en del av skipsaksjene mangler stål.
Hvorfor solgte du deler av Hydro? Det er aksjen de fleste langsiktige fyller opp med nå. P/B på 0,67 pleier å gi en dobling de neste 2-3 årene på store selskap som går med overskudd.
Håper du solgte Equinor på 152, kr 52 var litt lite ;) Utviklingen til Equinor ligner mye på Hydro kursen. Veldig rart når de er i forskjellig marked. Tilfeldig?
Cash er bra det. Jeg skjønner ikke at folk sitter med cash når de kan få 11,2 til 14,2% i utbytter i Ocean Yield. Men sikkert greit å klarne hodet og finne ny retning selv :) Du får gi beskjed hva du ender opp med å gjøre.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.