Industri

Sa2ri
REC 18.05.2018 kl 17:13 17984

Sist fredag solgte Umoe 53,8 mill aksjer i REC.

"Meldepliktig handel
11. MAI 2018

Umoe AS har i dag solgt 53.861.032 aksjer i REC Silicon ASA (REC) til kurs NOK 1,3450 per aksje. Dette tilsvarer det antall aksjer Umoe AS tok levering av 27. april 2018 (ihht. melding av 31. oktober 2017).

Umoe AS eier etter dette 573.840.870 aksjer i REC tilsvarende 22,56 % av aksjekapitalen i selskapet.
Umoe AS kontrolleres av Jens Ulltveit-Moe, som også er styreleder i REC Silicon ASA."

Aksjene var ikke synlig på aksjonærlisten som kom sist mandag da transaksjonen ble gjort for sent til at dette kom med. "Noen" ser ut til å ha hatt et ønske om at dette ikke skulle vises i og med at aksjen ble plassert på en oppgjørskonto hos SEB fra JUM tok levering og frem til de ble "solgt" sist fredag. I tillegg til å spekulere i hvem som har kjøpt disse aksjene, kan man jo også lure på om vedkommende enhet (investor, fond eller lignende) har kjøpt seg opp ytterligere i løpet av uken. Alle transaksjoner gjort til og med onsdag denne uken vil vises på aksjonærlisten kommende tirsdag.

Jeg må si jeg er litt forundret over at det ikke har vært mer debatt om hvem som kunne tatt denne posten i løpet av uken. Er det spettet? Er det First generator? Eller er det noen "nye" som har fått kloa i disse aksjene? Svaret får vi som sagt kommende tirsdag, gitt at det ikke er gjort ytterlige trekk for å "usynliggjøre" hvem som tok disse aksjene.

Vel, da er et bare å spekulere i vei. Benytter samtidig anledningen til å ønske alle en riktig god og solfylt Pinse.
Redigert 20.01.2021 kl 23:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.