IKT

Krafer
28.05.2018 kl 07:06 4984

Ny oppdatering:
http://i65.tinypic.com/23t2xrb.jpg

Ser folk snakker om en himmelhøy retention i forhold til EA og at ting har stabilisert seg. Vel, er ikke det jeg ser i tallene. De siste dagene har vært veldig dårlige. Onsdag lå FL ca 150k spilte timer og 35,6% over tilsvarende dag for EA. I går var tilsvarende tall nede på 116k flere spilte timer eller 21,4% over tilsvarende dag i EA. FL hadde en bedre trend enn EA i ca en uke etter at EA startet sitt fall og opparbeidet seg en differanse (høyeste diff er 198 791 timer på en dag men det var 2. pinsedag så tar ikke med den når jeg ser på trender) men akkurat nå er fatktisk trenden så dårlig at forskjellen er i ferd med å skrumpe. Så å snakke om god retention og at ting har stabilisert seg er nok dessverre helt feil akkurat nå.

La oss håper at trenden de siste dagene ikke vedvarer så lenge og at gapet til EA øker igjen ganske snart. Funcom snakket jo selv om viktigheten av stabilt høye spillertall med tanke på inntjeningspotensialet på DLC'ene. Nivået isolert sett akkurat nå må vel karakteriseres som bra men utviklingen tilsier jo at dette vil endre seg raskt.

Salgslisteplasseringer akkurat nå;
PS4: 1
Steam: 13
Xbox: 19
Redigert 28.05.2018 kl 07:08

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.