IKT

Hektar
28.05.2018 kl 08:40 4803

Man ser gapet mellom EA og full lansering er blitt mindre, om du er interessert i matematikk kan du ta en titt på den deriverte av spillertallkurven på ulike punkter og sammenligne tall for stigning/fall nå og ved EA.

Men den prosentvise indikatoren er egentlig mer enn bra nok. Et markant fall, men vi som har holdt oss halvveis i selen for å forsøke å unngå samme tilstander som i fjor har sagt ifra at dette vil skje. Nå spørs det om markedet er klar for dette og har et såpass perspektiv at det skjønner at stabilisering måtte skje og det vil nok synke litt til.

Red: Dette med AFK-kicking er selvfølgelig helt irrelevant. Om du blir sparket fra en server så er fortsatt spillet åpent og du teller da på steam som at du spiller. Om noe tror jeg det faktisk burde øke antall samtidige da de som ikke kommer inn sikkert blir lei og gjør noe anna istedet. Nå kommer de inn og får spilt, de som er afk blir kicked til hovedmenyen, begge teller pluss på spillertall.
Redigert 28.05.2018 kl 08:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.