IKT

AksjeRik
28.05.2018 kl 08:46 4526

Og Ce ligger 2 plasser høyere enn Ark på Microsoft Top paid games på #19 plass som faktisk er veldig bra. Ce lå lengre nede før og 10 av spillene over er enten gratis eller på tilbud. Ce ligger 9 plasser over Fifa 2018 og 2 plasser over Ark.


I Funs tilfelle virker det som det er en mangel på verdsettelse av en godt nok strøm av spillere på et "godt nok nivå". Noen må stadig ha høyere og høyere spiller-tall ellers slutter dem å tro på spillets verdi og aksje ??? Man må ikke få urealistiske høye mål og hastig tankegang. Det er viktig å kunne se og sette pris på hva som er "godt nok over tid". Den gode og stabie inntekt som Ce har nå fra den stabile antall tilhenger-skaren er langt på vei bra nok.

Og "Helhetsbildet" av verdien i Fun er ikke bare Ce, det er så mye andre ting i emning nå også og det er de ting som er i emning som en aksjonær skal finne ut av og vite å verdsette før de blir verdsatt av mange flere! Det er da du blir en flink investor og ta kalkulert risiko og holde på strategien.

Ikke sammenlign med andre verdier og ikke gi etter for andres "falske" innvirkning men vit å sette pris på "godt nok innkomst(er) og inkluder kommende ting i verdisettingen.

Faktisk så selger Ce langt over forventningene, ikke glem det og om kort tid har Fun mange flere innkomster og bein og stå på og det er dette vi aksjonærer må tenke på, ikke hvilke verdier selskapet har akkurat nå men senere.. Finn ut de verdifulle framtidige sannheter og finn ut hva de vil bli verdt, ta så standpungt og vær selvstendig.

Redigert 28.05.2018 kl 08:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.