Offshore

Saph
29.05.2018 kl 10:25 7463

Er nok litt treighet inne i bildet ettersom en del vil benytte kontraktsnyheten til å selge seg ut pga svak utvikling i det siste...hvis det trykket er stort nok snur det ned igjen, og folk får hastverk med å utnytte "salgsvinduet". Var litt fristet selv å dumpe litt på 8,35 når jeg mistenkte å kunne plukke dem opp igjen 30 øre lavere kort tid etter. Men vil ikke gamble her, det tryggeste er å sitte inne og i ro siden det fundamentale tross alt vinner før eller siden.

Jeg vil også tro at når de større husene nå skal inn i DOF så vil de prøve å manipulere kursen ned så mye de kan først, de skal jo selvfølgelig helst ha den til best mulig pris. Følger aksjen tidligere mønster skal den ned i 7,80 før den skyter opp til ny topp relativt kjapt...men vil tro at med stadig økende fart i inntjeningen til DOF vil det mønsteret brytes i enda mer oppadgående retning snart og....
Redigert 29.05.2018 kl 10:51

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.