Olje

29.05.2018 kl 19:01 7876

Oppgang Kommer,
Vi er skjønt enige om det og Nel fortsetter å ansatte folk i rasende tempo.
https://www.stepstone.dk/jobannonce/296813/mechanical-lead-engineer-for-research-development-of-hydrogen-fueling-stations

Merker meg spesielt dette fra annonsen:
"The market for hydrogen stations will maintain its growth in the coming years, as large-scale production of hydrogen cars will be launched in 2018 – 2019. Nel Hydrogen has positioned itself as a global player for the rapidly growing hydrogen economy"

Vi er inne i et meget spennende veksselskap. Lurer på om og til hvem Clearstream handler for og hvor meget de skal ha. Lurer også på når Fornybar AS starter å handle og om hvor mye de eventuelt går inn med i Nel.
Det kan smelle noe alvorlig hvilken dag som helst nå, det sier seg selv etter denne lange tørken, det er bare et tidsspørsmål. Det er naturligvis også årsaken til at aksjen ikke faller mer enn den gjør. Dessverre noen som selger seg ut, mens andre benytter anledningen til å kjøpe på kurser de mener er et godt kjøp.
Gikk inn i Bergen Group for en uke siden, hadde merket meg at den hadde gått sidelengs over lengre tid og idag kom det en etterlengtet kontrakt. Tålmodighet er ofte en dyd, men lønner seg ofte på lengre sikt. Nel blir en vinner.
Redigert 29.05.2018 kl 19:04

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.