IKT og Tech

Bulldog
30.08.2019 kl 23:36 14192

Tror denne linken er OK: https://www.eeworldonline.com/beyond-moores-law-new-solutions-for-beating-the-data-growth-curve/

Ellers vil jeg si at alt står og faller med Ray Smets. Av og til har en toppleder utrolig mye å si for et selskap. Uten Ray Smets hadde jeg ikke kjøpt aksjen - ikke i det hele tatt. Caset er at Ray Smets (søk opp hva han har drevet med) via sitt kontaktnett skaffer tunge kontrakter og etter hvert får betalt for de tallrike opsjonene sine.
Napatech er båret av Ray Smets. Tror nok han vil ha et salg av Napatech til et vesentlig større US selskap (Tier 10). Da fortsetter han videre i i et større US selskap, som han har gjort tidligere. Oppkjøpspris 7 kroner i 2019 og 10 kroner i 2020. Smets sier jo selv at det går vel et halvt år fra en avtale til det vises i regnskapet. Slik sett var Q2 nærmest en ultra lav begynnelse. NB Ultra lav begynnelse men kursen forskuterer nå at noe vil skje.
En grad av edrulighet kan være på sin plass. Flagg meldinger er det en vil ha. Napatech melder lite siden de heller ikke melde sin første Intel kunde.
Lykke til :)
Redigert 30.08.2019 kl 23:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.