Olje

thief
31.08.2019 kl 12:41 3744

Ja,ALT peker i retning forlik,iallfall på sosp🙂Kan jo ta med endel som har skjedd med tanke på den lisensen:

tenderprosessen som Senegal startet i okt.2018,hvor de gav interessentene bare 1mnd på å melde seg.Dette ble satt i gang akkurat på det tidspunktet petronor begynte samtalene med oss.Hvorfor ble det helt stille mtp denne tenderprosessen??

I intervjuet med JP på xi,får han jo spørsmål angående rop og total.Han virker ikke å bry seg noe om hva som skjer på rop,og sier at vi kan spekulere selv,om hvorfor ikke rop er med i warrentsprogrammet. Altså han regner ikke med å beholde rop.Hvorfor det??🙂Rop har hele tiden vært et forhandlingskort. Så da kan det vel allerede på dette tidspunktet tyde på at noe er på gang.

Så har vi sett at det har vært hyppig besøk mellom Abu dhabi og myndighetene i senegal/Gambia,tilfeldig?

Så har vi i det siste fått flere hint fra ledelsen om at det ligger positive nyheter like rundt hjørnet.Hvor JP faktisk sier at det er realistisk at warrentene kan slå inn før 31.12.Det tyder på at de må ha kommet et godt stykke på vei med forliket,noe JP også sier i halvårsrapporten🙂Og når vi så leser hva BM skriver i upstream,begynner mye å falle på plass.

Så ja,her er der duket for forlik🙂

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.