Olje og energi

gunlove
31.05.2018 kl 22:05 6784

Er så enig i det du skriver. Nel er førstevalg der det betyr mest. At de nå også har en solid fot innen Asia er noe alle og enhver bør legge merke til. Kina, Japan, Sør Korea. Når Nel først velges skal det mye til for at de velges bort, det er en grunn til at Nel velges der det virkelig skal bygges. Tålmodighet er avgjørende hvis man vil tjene penger på et selskap som Nel, det er vanskelig å finne selskap med større potensial og slik har det vært en god stund. Løkke har informert tidligere at det jobber beinhardt og at kontrakter vil komme, men man skal liksom ikke helt tro på det selv om de leverer slik som de sier de skal. Det er ikke grunn til å tvile for noen lenger. Nikola gjennombruddet burde resultert i en mye høyere kurs enn det vi ser idag, nå kommer Sør Korea.

Som du skriver, man kan faktisk ikke forvente noe mer. Hvis man tenker sum så kommer større kontrakter etterhvert, det er kontakt/innpass som er avgjørende her.
Redigert 20.01.2021 kl 23:22

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.