IKT og Tech

ombrax
01.06.2018 kl 10:14 6903

http://www.metacritic.com/game/pc/conan-exiles
En bruker skriver bl.a "At the moment, I can't recommend this game; there are entirely too many bugs and broken elements, including a few game breakers."

Det er vel og bra at spillet selges i stort antall, men på sikt er det vel så viktig at spillerne er fornøyd og spiller jevnlig. En viss bekymring bør man vel tillate seg? Jeg synes også det er rart at FC ikke klarer å fikse de såkalte "bugs" før spillet lanseres. Er de for opptatt av videreutvikling fremfor kvalitet på det som utvikles?
Vi ser jo også at antall spillere faller på Steam. Hvor stort blir fallet? Salget avtar, det kan da ikke være vanskelig å innse? Kursen kommer sikkert til å stige i forkant av neste kvartalstall, men jeg er redd vi får en "berg og dalbane" før den tid, og muligens en del nedturer.
Om sommersalget gir en vekst i antall samtidige spillere vil det også være midlertidig, med mindre de klarer å fikse på "bugsene".
Redigert 21.01.2021 kl 08:46

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.